Skip to content

Начало

Издателство „Архимед“

Издателство „Архимед“ е създадено в края на 1999 г. от семейство Паскалеви. То е специализирано в издаване на учебници и учебни помагала и обучения по математика. Дейността му обхваща и други образователни и литературни области.

Всеки учител/училище или настоятелство, поръчал/о директно от издателството учебни помагала и учебници на „Архимед“ (без търговски посредници), получава 20% отстъпка.

Обява

Търсим автори

Издателство „Архимед“ търси опитни учители по математика (може и пенсионирани) за работа в авторски колектив, без конкретно работно време и на хонорар (по договаряне). Изискват се безупречни умения за решаване на задачи (диапазон на учебния материал 5. – 10. клас вкл.), по методика, отлични умения за писане на текстове, както и способност за работа в екип и следване насоките на водещия автор.

Ако желаете да станете част от нашия екип, молим за кратко представяне и разработка по темата за кандидатстване на имейл: berpal@abv.bg.

arhimed_2@abv.bg – (имейл адрес за обратна връзка: ваши идеи и предложения, оплаквания, проблеми с математически задачи, проблеми с методиката и др.)

„Архимед“ Онлайн

eлектронни учебници

Ползите от електронните формати на учебниците са разнообразни както за учителите, така и за учениците. Предимствата са компактност и достъпност по всяко време и навсякъде, невъзможност да бъдат загубени, забравени или амортизирани, по-ниска цена, по-лесна навигация.

Новини

Издателство „Архимед“

Издателство „Архимед“ поддържа блог, където ще се публикуват новини, свързани с нашата дейност.